Grupul de firme Sylver Rom

Impreuna proiectam viitorul afacerii tale!

Grupul de Firme SYLVER ROM este prezent pe piata din Romania de peste 15 ani, timp in care ne-am dedicat urmatoarelor activitati: Achizitii Publice si Private, Consiliere in Accesare Fonduri Europene, Tranzactionare, Agricultura si Cursuri de formare profesionala.

Scopul nostru este de a oferi cele mai bune solutii intr-un timp cat mai scurt astfel incat afacerea dumneavoastra sa poata masura rezultate favorabile. Suntem de parere ca printr-o abordare corecta, impreuna putem cladi un viitor mai bun pentru mediul de afaceri din Romania.

Portofoliu

man21.png

Corporate
Misiune

Organizatia noastra isi asuma misiunea de a va indruma pe tot parcursul afacerii dumneavoastra, de a va prezenta ultimele informatii in domeniu. Dezvoltam si implementam programe personalizate pe nevoile clientilor din domeniul public si privat, convinsi fiind ca vom deveni astfel un partener pe termen lung care va va sustine cresterea.

Viziune

In orice etapa te-ai afla cu afacerea ta, suntem aici sa te sustinem, calitatea serviciilor noastre recomandandu-ne ca principal partener in dezvoltarea unui numar considerabil de investitii puternice si rentabile in judetul Iasi. Cu expertii grupului de firme SYLVER ROM esti intotdeauna pe maini bune!

ECHIPA FORMATA DIN SPECIALISTI

Garantam livrarea unor proiecte care au menirea de a dezvolta afacerea dumneavoastra cu rezultate pe termen lung.

NE RECOMANDA EXPERIENTA DE PESTE 15 ANI
Vrem sa te ajutam! Contacteaza un consilier Sylver Rom.

Introdu detaliile in campurile de mai jos iar consilierul tau personal te va contacta in cel mai scurt timp!

    Nume

    Prenume

    Email